Impianti i Prodhimit Düzce

Impianti i Prodhimit Düzce
Që nga viti 2000, impiantet e Prodhimit në Düzce, të cilat veprojnë në kuadër të Nobel Pharmaceuticals, funksionojnë me një sërë pajisjesh të teknologjisë së lartë dhe një depo plotësisht të automatizuar të teknologjisë së lartë, pa pilot.

Impianti ynë, i cili ka një sipërfaqe të mbyllur prej afro 40.000 metër katror, plotëson kërkesat e GMP-së në nivelin më të lartë dhe prodhimi kryhet duke përdorur teknologji të qëndrueshme, dhe miqësore ndaj mjedisit.

Objekti ynë operon me makina prodhuese dhe paketimi kryhet me shpejtësi të lartë, të pajisura me teknologjinë më të fundit dhe monitorohet me sisteme të automatizuara. Në impiantin tonë, ekzistojnë teknika të përmirësimit të vazhdueshëm duke përdorur mjete mbështetëse të prodhimit, projektet e Industrisë 4.0 përbëjnë një pjesë të rëndësishme të politikave tona të transformimit afatgjatë.

Nobel Pharmaceuticals kryen edhe prodhim në bazë të kontratave për kompani të ndryshme vendase dhe ndërkombëtare, përveç produkteve të veta. Aftësitë tona prodhuese i nënshtrohen inspektimeve nga Ministria Turke e Shëndetësisë, si dhe të autoriteteve ndërkombëtare, si Bashkimi Evropian, Ukraina, Rusia, Arabia Saudite dhe Bjellorusia, dhe miratohen përkatësisht në drejtim të praktikave të mira prodhuese.

Impianti ynë dokumenton çdo aspekt - kujdesin e duhur për cilësinë, mjedisin, shëndetin dhe sigurinë në punë, sipas certifikatave ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Të gjitha format e dozimit farmaceutik të prodhuar në objektet në Düzce janë në përputhje me parashikimet e standardeve botërore të "Praktikave aktuale të Prodhimit të Mirë (GMP)".

Format e dozimit të ngurta: Tableta, tableta e veshur me film, kapsulë, kapsulë më dy shtresa, pluhur, qese dhe kokrriza.

Format e dozimit të lëngshëm: Shurup, suspension, solucion, emulsion, sprej.

Format e dozimit gjysëm të ngurta: Krem, pomadë, xhel

Format e dozës sterile të lëngshme: Flakon për injektim, shiringë e mbushur paraprakisht.